Золотий Стандарт кефIру «Слов’яночка»
це максимум користi i довершений смак

Свіже молоко нам постачають найкращі ферми. Одразу після доїння вони проводять базові тести на підтвердження якості молока, охолоджують його та доставляють на наші молочні заводи.

 

Молоко заквашується на живій кефірній культурі. Її наявність легко перевірити …

 

Наші спеціалісти проводять розширені лабораторні аналізи молока і лише після підтвердження його якості відправляють на виробничі лінії

 

Коли збовтати пляшку та налити кефір у склянку – ви побачите легенькі бульбашки, і вони будуть зявлятись на поверхні кефіру ще де-який час

 

Ми дослідили вподобання споживачів, випробували різноманітні комбінації заквасок і створили справді смачний кефір. Ми пишаємося результатами

 

Інша ознака наявності живої кефірної культури – це щипкий смак

 

ОЦIНКА СПОЖИВАЧIВ*

  • «1%»

    67% споживачів високо оцінили смак кефіру
  • «ЛАГIДНИЙ»

    76% споживачів високо оцінили смак кефіру
  • «2,5%»

    87% споживачів високо оцінили смак кефіру
* За результатами опитування споживачів кефіру проведеного ТОВ «Іпсос Україна» в грудні 2015 року в м. Київ.

Як правильно вживати кефIр?

Норма для дітей та дорослих – 1-2 склянки кефіру на день (200 – 400 грамів)

 

Перед тим як налити кефір, збовтайте пляшку для однорідної консистенції.

 

Кефір не повинен бути холодним чи теплим, оптимальна температура напою для споживання – кімнатна.

 

Наливайте кефір у прозору склянку улюбленої форми. Отримаєте ще й естетичне задоволення

 

Пити кефір рекомендується повільно, маленькими ковтками.

 

КориснI властивостI кефIру

Кефір містить живу кефірну культуру, тому він такий корисний. Жива кефірна культура – це закваска на живих кефірних грибках.

Кефір містить білок, який сприяє підтримці та зростанню м'язової маси.

 

Кефір Слов’яночка містить фосфор, який стимулює обмін речовин та зміцнює зуби та кістки.

 

Кефір Слов’яночка містить кальцій, який допомагає зменшити втрату кісткового мінералу у жінок в період постменопаузи.

 

КРАСА

Маска для волосся

Маска на основі кефіру і яйця живить, зміцнює і відновлює волосся. Також вона усуває лупу і прискорює ріст волосся.

Для приготування візьміть невелику тару і змішайте в ній 100 мл свіжого кефіру, трохи касторової олії і жовток. Наносити суміш на волосся потрібно або спеціальною косметичною щіткою або акуратними рухами пальців рук. Після виконання цих дій необхідно одягти на волосся душову шапочку. Почекавши одну годину, ретельно вимийте голову шампунем.

 

Маска для обличчя

Ця маска дуже добре очищає шкіру і створює ефект пружності та еластичності.

Приготування і застосування: подрібніть в кавомолці одну столову ложку сухої заварки зеленого чаю. До отриманого порошку додайте три столові ложки кефіру і чайну ложку борошна (можна використовувати будь-яке). Гарненько перемішайте суміш, після чого додайте чайну ложку рослинної олії. Готову маску нанесітьна шкіру, виключаючи областьнавколо очей, витримайте 5 хвилин і змийте водою.